Claim & Win!

Deze actie is voorbij, de winnaars kregen bericht! U kunt natuurlijk altijd uw claim blijven indienen!

Ga direct naar het claimformulier

Claim je stroom bij Ron en maak kans op één van de twee boekenbonnen ter waarde van 20 euro. Die bonnen werden ons aangeboden voor onze deelname aan het participatietraject Luchthavenbesluit RTHA.

claim en winVrijwilligers van de BTV doen al geruime tijd mee aan een inspraakprocedure. Dat doen zij zonder enige vergoeding. Allemaal omdat de leden van de BTV zich vertegenwoordigd willen zien door hun vereniging.

Uit dat participatietraject rolde een rapport met de naam Joint Fact Finding. We besteedden daar intussen meer dan 300 uur van onze vrije tijd aan. We zaten daar vaak tegenover allemaal duurbetaalde krachten, vooral uit de vliegindustrie. Aan uren besteedde de BTV tot nu toe een bedrag van 39.337 euro aan het traject. Het eindrapport moesten we helaas afwijzen om juridische en inhoudelijke redenen.

Gelukkig bleef het werk van de BTV niet helemaal onbeloond. Onze vrijwilligers kregen, net als de duurbetaalde luchtvaartmedewerkers in de participatie, een boekenbon van 20 euro, zeggen TWINTIG EURO. Die bonnen houden de BTV-ers natuurlijk niet voor zichzelf, want BTV-ers doen het werk voor de leden en uit overtuiging dat het echt veel schoner en stiller moet in de woonwijken rond de luchthaven van Rotterdam!

Daarom: Claim uw stroom en maak kans op één van de twee mooie boekenbonnen! Na het claimen maakt u direct kans. U hoeft daar niets voor te doen!

Op 1 december 2021 zal een onschuldige hand de trekking doen onder de claimers. Het maakt niet uit of u lid bent van de BTV of niet. Claim dus uiterlijk op 30 november 2021!

Winnaars krijgen vanzelf bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.