Claimformulier

Door onderstaand formulier in te vullen, versturen we uw claim gratis aan Rotterdam The Hague Airport. Gratis en zonder verplichtingen.

Aan: Rotterdam The Hague Airport
t.a.v. Mevrouw W. van Dijk
Rotterdam Airportplein 60
3045 AP Rotterdam

Geachte mevrouw van Dijk,

In diverse perspublicaties en in een radio-interview bij BNR Nieuwsradio geeft uw voorganger, Ron Louwerse, aan dat elektriciteit, opgewekt met de zonnecentrale op het luchthaventerrein, voor een derde deel ten goede komt aan de omwonenden. Volgens eigen opgave van uw vliegveld komt voor de omwonenden ongeveer 4,7 gigawattuur beschikbaar vanaf het tweede kwartaal van 2022.

Graag komt ons huishouden in aanmerking voor vergoeding van onze elektriciteit. Ons huishouden is immers slachtoffer van de overlast die door de aanwezigheid van uw luchthaven wordt veroorzaakt. U bedrijf wilde, en uw voorganger zei het heel opgewekt, de omwonenden “afkopen”. Daarom dus dit vriendelijke verzoek. Graag zien we dan ook een aanvraagformulier voor de vergoeding van elektriciteit tegemoet.

Omdat dit document elektronisch is aangemaakt is dit niet met een handtekening ondertekend.

Met vriendelijke groet,

  Uw naam*

  Uw adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Uw e-mailadres*

  Uw telefoonnummer*


  Bent u geen lid, maar wilt u lid worden, meld u dan nu hieronder aan. Tot en met 31 december 2021 is betaalt u geen contributie! Lid worden is geen verplichting!

  Wat gebeurt er als u op 'Verzenden' klikt? Deze site stuurt dan bovenstaande brief met uw naam, adres, postcode en woonplaats aan RTHA. Uw telefoonnummer en e-mailadres worden NIET meegestuurd. Bovendien ontvangt BTV-Rotterdam Airport als initiatiefnemer van deze site uw gegevens zodat we kunnen tellen hoeveel mensen een claim hebben ingediend. Plus: u maakt natuurlijk kans op een boekenbon van 20 euro!

  Geen lid? Meld u dan nu hier aan. Tot en met 31 december 2021 is betaalt u geen contributie! Lid worden is geen verplichting bij deze actie, maar het is een steuntje in onze rug.